Rubriky
Kronika

První oddílovka školního roku 2016/2017

Tak už nám zase začal nový školní rok a tak jsme se v pátek 2.9 2016 sešli ve tři hodiny v klubovně pod kostelem. Při čekání na všechny členy oddílu jsme hráli Umvari vari a Molekuly. Až došli i ostatní, zahájili jsme naši první oddílovku nástupem a oddílovým pokřikem. Potom jsme venku hráli seznamovačku. Když jsme si zapamatovali všechna jména, šli jsme dovnitř a na papír každý nakreslil sebe a k tomu co máme rádi. Jaký sport, jídlo, barvu, zvíře a naše koníčky.

Až jsme dokreslili, šli jsme zase ven. Tam nás rozdělili do pěti družstev a soutěžili jsme: hod brčkem, hod papírem, krok-otočka-dřep a přenášení všech členů týmu. Užili jsme si moc srandy. Vítězné družstvo získalo skautské deníčky. Mezitím jak jsme hráli, jeden z vedoucích pověsil naše obrázky na nástěnku. Dovnitř nás zavolali slovy: „obejměte všichni Kevina!“. Potom jsme poznávali lidi na obrázcích. U některých lidí jsme hned zjistili o koho se jedná, u jiných to bylo těžší. Rádi jsme se o ostatních dozvěděli co mají rádi a rádi dělají.

Po této hře jsme šli znovu ven, tentokrát už po družinkách. Ti, kteří dorostli do skautského věku, se přesunuli do skautských družinek, kde dostali Nováčka, nášivku na kroj a seznámili se se zbytkem družinky. Všechny družinky se domluvili, ve které dny se budou scházet.

Když jsme se na všem domluvili, rozloučili jsme se skautským nástupem a šli jsme domů.

Napsat komentář